U bent hier

In de kijker

Conceptnota buitenschoolse kinderopvang: hoorzitting

De Vlaamse Regering stelde een conceptnota op met daarin haar plannen voor de buitenschoolse kinderopvang en vrijetijdsinitiatieven. In dit nieuwe kader krijgen de lokale besturen een belangrijke rol toegekend. De leden van de commissie houden hierover een hoorzitting met experts uit onder meer de onderwijswereld.

Video

Verslag

604 (2015-2016) nr. 2

Agenda

van Jo Vandeurzen
604 (2015-2016) nr. 1
Hoorzitting met als sprekers: - Prof. Michel Vandenbroeck, vakgroep Sociaal Werk en Sociale Pedagogiek, Universiteit Gent - Kelly Broos, kabinetsmedewerker schepen Claude Marinower, schepen Onderwijs Antwerpen - Jeanine De Buysscher, directeur dienst Kinderopvang, departement Onderwijs, Opvoeding en Jeugd stad Gent - Patricia Verheyden, experience director, en Annelies van Hoorebeke, medewerker, Technopolis, als coördinatoren van het STEM-academie netwerk
De leden van de Commissie voor Onderwijs en van de Commissie voor Cultuur, Jeugd, Sport en Media worden uitgenodigd om dit agendapunt bij te wonen
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.