U bent hier

In de kijker

Verdrag inzake wedstrijdvervalsing: stand van zaken

Twee jaar geleden werd het Europese verdrag inzake de manipulatie van sportwedstrijden formeel goedgekeurd. De Vlaamse overheid zal dit verdrag ratificeren, maar pas als ook de andere deelstaten hun machtiging geven, kan de procedure volledig afgerond worden. Wat is de timing hiervan? Wat is de stand van zaken van de oprichting van het nationaal overlegplatform inzake wedstrijdvervalsing? Hoe zal minister Philippe Muyters de inhoud van het verdrag integreren in het Vlaamse sportbeleid?

Video

Verslag

Agenda

van Peter Wouters aan minister Philippe Muyters
1901 (2015-2016)
van Imade Annouri aan minister Philippe Muyters
1926 (2015-2016)
van Peter Wouters aan minister Philippe Muyters
1938 (2015-2016)
van Peter Wouters aan minister Philippe Muyters
2063 (2015-2016)
van Joris Poschet aan minister Philippe Muyters
2166 (2015-2016)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.