U bent hier

In de kijker

Luchtvaart versus windmolens

Luchthavens, ook kleinere sportvliegvelden, vormen vaak een ruimtelijke belemmering voor de inplanting van windmolens. Minister Bart Tommelein stelde dat hij binnen de Vlaamse Regering overleg zou plegen hierover om hernieuwbare energie alle kansen te geven. Beschikt minister Joke Schauvliege over een overzicht van dergelijke kleinere vliegvelden? Wil ze alternatieve locaties zoeken voor sportvliegers? Zal ze binnen de Vlaamse Regering overleg plegen?

Agenda

van Jelle Engelbosch aan minister Joke Schauvliege
2026 (2015-2016)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.