U bent hier

In de kijker

Sociaal-cultureel werk: bespreking conceptnota’s

Met een conceptnota kunnen parlementsleden wegen op het beleid: ze signaleren daarin lacunes in de regelgeving en doen suggesties voor verbetering. Ook de Vlaamse Regering kan ideeën in een conceptnota ontwikkelen vóór het traject van decreetgevend werk start. Zowel de Vlaamse Regering als leden van Groen, de N-VA en de sp.a dienden conceptnota’s in over hoe zij de toekomst van het sociaal-cultureel werk in Vlaanderen zien. Bovendien werd in de commissie ook een verzoekschrift ingediend over besparingen in de sociaal-culturele sector. De leden van de commissie bespreken de conceptnota’s en het verzoekschrift.

Video

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.