U bent hier

In de kijker

Sociaal-cultureel werk: bespreking conceptnota’s

Met een conceptnota kunnen parlementsleden wegen op het beleid: ze signaleren daarin lacunes in de regelgeving en doen suggesties voor verbetering. Ook de Vlaamse Regering kan ideeën in een conceptnota ontwikkelen vóór het traject van decreetgevend werk start. Zowel de Vlaamse Regering als leden van Groen, de N-VA en de sp.a dienden conceptnota’s in over hoe zij de toekomst van het sociaal-cultureel werk in Vlaanderen zien. Minister Sven Gatz en de respectieve parlementaire indieners Bart Caron, Marius Meremans en Katia Segers zullen elk hun eigen conceptnota toelichten.

Verslag

497 (2015-2016) nr. 2
497 (2015-2016) nr. 3
513 (2015-2016) nr. 2
513 (2015-2016) nr. 3
735 (2015-2016) nr. 2
735 (2015-2016) nr. 3

Agenda

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.