U bent hier

In de kijker

Alternatieven voor dierproeven

De sp.a-fractie diende een voorstel van resolutie in over dierproeven. Daarin spoort ze de Vlaamse Regering aan tot het opstellen van een gecoördineerd beleid inzake alternatieven voor dierproeven. De leden van de commissie bespreken en stemmen over het voorstel van resolutie.

Video

Verslag

van Els Robeyns, verslag door Bart Nevens
564 (2015-2016) nr. 1
564 (2015-2016) nr. 2
613 (2015-2016) nr. 2

Agenda

van Els Robeyns, verslag door Bart Nevens
564 (2015-2016) nr. 1
Verslaggever
Bart Nevens
Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming
van Els Robeyns, verslag door Wilfried Vandaele
613 (2015-2016) nr. 1
Verslaggever
Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.