U bent hier

In de kijker

Jonge voetballers: te hoge prestatiedruk?

Uit een enquête van Het Nieuwsblad blijkt dat een significant aantal ouders te veel prestatiedruk leggen op hun voetballende kinderen. Sportpsycholoog Jef Brouwers stelt daarom voor om ouders te ontmoedigen niet meer naar de trainingen van hun kind te gaan kijken. Hoe vindt minister Philippe Muyters van dit voorstel? Is de prestatiedruk voor voetballende kinderen gestegen? Wat wil de minister ondernemen om de prestatiedruk te doen dalen?

Video

Verslag

716 (2015-2016) nr. 2
716 (2015-2016) nr. 3

Agenda

van Joris Poschet aan minister Philippe Muyters
1781 (2015-2016)
van de Vlaamse Regering
716 (2015-2016) nr. 1
Verslaggevers
Joris Poschet en Peter Wouters
Gemeenschapsaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever en toelichting

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.