U bent hier

In de kijker

Persvrijheid in Turkije: gedachtewisseling met Turkse ambassadeur

Wereldwijd ontstond begin maart ophef toen de Turkse overheid de krant Zaman onder staatstoezicht plaatste. Waarnemers zien hierin een inperking van de persvrijheid. De leden van de commissies Buitenlands Beleid en Media houden hierover een gedachtewisseling met de Turkse ambassadeur in België.

Video

Verslag

73 (2015-2016)
Externe sprekers
Hakan Olcay (Ambassadeur van de Republiek Turkije)
753 (2015-2016) nr. 1

Agenda

73 (2015-2016)
Externe sprekers
Hakan Olcay (Ambassadeur van de Republiek Turkije)
Verslaggevers
Katia Segers en Ward Kennes

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.