U bent hier

In de kijker

Conceptnota buitenschoolse kinderopvang: hoorzitting

De Vlaamse Regering stelde een conceptnota op met daarin haar plannen voor de buitenschoolse kinderopvang en vrijetijdsinitiatieven. In dit nieuwe kader krijgen de lokale besturen een belangrijke rol toegekend. De leden van de commissie houden hierover een hoorzitting met experts inzake kinderopvang.

Verslag

604 (2015-2016) nr. 2

Agenda

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

9:40 uur

van Jo Vandeurzen
604 (2015-2016) nr. 1
Hoorzitting met: - Ann Lobijn, diensthoofd en stafmedewerker kinderopvang, Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten - Sylvia Walravens, stafmedewerker Kinderopvang, Kind en Gezin - Bruno Vanobbergen, kinderrechtencommissaris - Dries De Smet, coördinator Vlaamse Jeugdraad - Vlaamse Sportfederatie
De leden van de Commissie voor Onderwijs en van de Commissie voor Cultuur, Jeugd, Sport en Media worden uitgenodigd om dit agendapunt bij te wonen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.