U bent hier

In de kijker

Redactionele onafhankelijkheid geschreven media: hoorzitting met schrijvende pers

De leden van de commissie houden een hoorzitting met vertegenwoordigers van zowel de journalisten als de uitgevers over redactionele onafhankelijkheid in de Vlaamse schrijvende media van vandaag.

Video

Agenda

48 (2015-2016)
Externe sprekers
Kris Van Haver (Voorzitter Vlaamse Vereniging voor Journalisten), Pol Deltour (Nationaal secretaris VVJ/AVBB), Hubert Van Humbeeck (Voorzitter Raad voor de Journalistiek), Guido Knops (Ondervoorzitter Raad voor de Journalistiek), Michel De Vinck (Voorzitter Raad van Bestuur vzw Raad voor de Journalistiek), Pieter Knapen (Secretaris-generaal en ombudsman Raad voor de Journalistiek), Jaak Smeets (Directeur-uitgever Persgroep), Gert Ysebaert (CEO Mediahuis), Jos Grobben (Directeur magazines Roulerta Media Group) en Gie Goris (voorzitter Media.21)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.