U bent hier

In de kijker

Klimaatcommissie: eerste hoorzitting

Het Vlaams Parlement richtte een tijdelijke commissie op voor de opvolging van het klimaatbeleid in Vlaanderen, die nagaat hoe de afspraken uit de klimaattop van eind 2015 in Parijs in de praktijk moeten worden gebracht. Vandaag houden de leden van de commissie een hoorzitting met Peter Van Kemseke, expert van het kabinet van de Europese commissaris bevoegd voor de Energie-Unie, over de Energie-Unie en de EU governance vanuit de invalshoek energie.

Video

Verslag

45 (2015-2016)
Externe sprekers
Peter Van Kemseke (expert van het kabinet van de Europese commissaris bevoegd voor de Energie-Unie)
766 (2015-2016) nr. 1

Agenda

45 (2015-2016)
Externe sprekers
Peter Van Kemseke (expert van het kabinet van de Europese commissaris bevoegd voor de Energie-Unie)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.