U bent hier

In de kijker

OESO-rapport over Vlaams onderwijs

De Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) stelde een rapport op over het Vlaams onderwijs. Ze belicht daarin onder andere de scholenbouw en de financiering van het Vlaams onderwijs, waarin ze pleit voor een gelijke betoelaging van het basis- en secundair onderwijs. Hoe staat minister Hilde Crevits tegenover dit rapport? Zal ze het financieringsmodel van het Vlaams onderwijs aanpassen? Wil de minister naar aanleiding van dit rapport bijkomende initiatieven nemen inzake scholenbouw? Heeft dit rapport een invloed op de hervorming van het secundair onderwijs?

Video

Agenda

van Tine Soens aan minister Hilde Crevits
1244 (2015-2016)
van Jo De Ro aan minister Hilde Crevits
1348 (2015-2016)
van Miranda Van Eetvelde aan minister Hilde Crevits
1353 (2015-2016)
van Güler Turan aan minister Hilde Crevits
1418 (2015-2016)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.