U bent hier

In de kijker

Situatie Polen: gedachtewisseling met Poolse ambassadeur

In Polen is er veel commotie ontstaan over de hervorming van het Grondwettelijk Hof. Tegenstanders stellen dat door die hervorming de democratie in gevaar is. Ze vrezen bovendien dat de regering haar greep op de Poolse media zal versterken. De Europese Commissie heeft nu ook een onderzoek geopend naar de nieuwe Poolse wetten. Naar aanleiding van de berichtgeving hierover wisselen de leden van de verenigde commissies van gedachten met de Poolse ambassadeur.

Video

Agenda

40 (2015-2016)
Externe sprekers
Artur Harazim (Z.E. Ambassadeur)
Verslaggevers
Karin Brouwers, Jan Van Esbroeck en Katia Segers

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.