U bent hier

In de kijker

Beheersovereenkomst VRT

Om de vier jaar sluit de Vlaamse Gemeenschap met de VRT een nieuwe beheersovereenkomst af, die het kader bepaalt waarbinnen de VRT haar opdracht moet vervullen. De leden van de commissie wisselen van gedachten over de beheersovereenkomst 2016-2020 met minister Sven Gatz en met Luc Van den Brande en Leo Hellemans, voorzitter en CEO van de VRT.

Video

Agenda

van Bart Caron aan minister Sven Gatz
835 (2015-2016)

15:00 uur

36 (2015-2016)
Externe sprekers
Sven Gatz (Vlaams minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel), Luc Van den Brande (voorzitter raad van bestuur VRT), Leo Hellemans (gedelegeerd bestuurder ad interim van de VRT), Peter Claes (algemeen directeur Media & Productie, VRT) en Sophie Cooreman (Algemeen directeur Financiën VRT)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.