U bent hier

In de kijker

Maatschappelijk debat over eindtermen: hoorzitting

De eindtermen omschrijven wat een leerling of student op het einde van een opleiding of cursus minimaal moet kennen en kunnen. In het kader van het maatschappelijk debat dat hierover wordt gevoerd, houden de leden van de commissie een hoorzitting met professor emeritus Roger Standaert.

Video

Verslag

22 (2015-2016)
Externe sprekers
Roger Standaert (professor emeritus)
652 (2015-2016) nr. 1
Presentatie van prof. dr. Roger Standaert (pdf)

Agenda

22 (2015-2016)
Externe sprekers
Roger Standaert (professor emeritus)
Verslaggevers
Koen Daniëls en Jan Durnez

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.