U bent hier

In de kijker

Toekomst Vlaams-Brusselse Media

De Vlaams-Brusselse Media (VBM) is de overkoepelende vzw van Brussel Deze Week, Agenda Brussel, tvbrussel, brusselnieuws.be en FM Brussel. In het voorjaar van 2015 bleek de toekomst van FM Brussel onzeker doordat er door besparingen zou worden gefocust op digitale toepassingen in plaats van op analoge radio. De leden van de commissie houden een hoorzitting over de toekomst van de Vlaams-Brusselse Media met de algemeen directeur en de algemeen hoofdredacteur van de VBM.

Video

Agenda

26 (2015-2016)
Externe sprekers
Jo Mariens (algemeen directeur van de Vlaams-Brusselse Media) en Jeroen Roppe (algemeen hoofdredacteur van de Vlaams-Brusselse Media)
Verslaggevers
Yamila Idrissi en Karl Vanlouwe
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.