U bent hier

In de kijker

Dienstencheques en poetsdiensten: hoorzitting

Een burger kan een verzoekschrift indienen bij het Vlaams Parlement, waarin hij of zij een klacht formuleert, een vraag stelt, een probleem aankaart, een voorstel tot decreetgeving doet, ... De leden van de commissie houden een hoorzitting naar aanleiding van een ingediend verzoekschrift over de problematiek van de dienstencheques en de poetsdiensten van de diensten voor gezinszorg.

Video

Agenda

verslag door Cindy Franssen en Peter Persyn
18 (2014-2015)
Verslaggevers
Cindy Franssen en Peter Persyn
Hoorzitting met als sprekers: - Karel-Jan Meert, Algemene Centrale ABVV - Paul Verschueren, directeur Vlaanderen en director Research & Economic Affairs, Federgon - Louis-Philippe Scholts, Vlaamse Vereniging van Diensten voor Gezinszorg - Fabio Contipelli en Tine De Vriendt, stafmedewerkers VVSG
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.