U bent hier

In de kijker

Dienstencheques en poetsdiensten: hoorzitting

Een burger kan een verzoekschrift indienen bij het Vlaams Parlement, waarin hij of zij een klacht formuleert, een vraag stelt, een probleem aankaart, een voorstel tot decreetgeving doet, ... De leden van de commissie houden een hoorzitting naar aanleiding van een ingediend verzoekschrift over de problematiek van de dienstencheques en de poetsdiensten van de diensten voor gezinszorg.

Video

Agenda

18 (2014-2015)
Hoorzitting met als sprekers: - Karel-Jan Meert, Algemene Centrale ABVV - Paul Verschueren, directeur Vlaanderen en director Research & Economic Affairs, Federgon - Louis-Philippe Scholts, Vlaamse Vereniging van Diensten voor Gezinszorg - Fabio Contipelli en Tine De Vriendt, stafmedewerkers VVSG
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.