U bent hier

In de kijker

Racisme in het voetbal

Uit een enquête van Het Nieuwsblad blijkt een latent gevoel van racisme bij supporters van voetbalclubs. Hoe wil minister Philippe Muyters racisme in het voetbal bestrijden? Overlegt hij hierover met de sportbonden? Kan hij subsidies voor clubs laten afhangen van hoe zij hiertegen optreden?

Video

Agenda

van Herman Wynants aan minister Philippe Muyters
615 (2015-2016)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.