U bent hier

In de kijker

Jeugd- en Kinderrechtenbeleidsplan Vlaamse Regering

De Vlaamse Regering stelde een Vlaams Jeugd- en Kinderrechtenbeleidsplan op voor de periode 2015-2019. Daarin formuleert ze haar doelstellingen en acties voor het waarborgen van kinderrechten op alle bevoegdheidsdomeinen. De leden van de commissie bespreken dit plan met minister Sven Gatz.

Video

Agenda

van Sven Gatz
449 (2014-2015) nr. 1
Verslaggever
Miranda Van Eetvelde
Bespreking

11:00 uur

van Cindy Franssen aan minister Sven Gatz
721 (2015-2016)
van Yamila Idrissi aan minister Sven Gatz
745 (2015-2016)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.