U bent hier

Vergadering

donderdag 7 januari 2016, 14.00u - Zaal Antoon Van Dyck

Voorzitter
Deze vergadering is afgelast.

In de kijker

Racisme in het voetbal

Uit een enquête van Het Nieuwsblad blijkt een latent gevoel van racisme bij supporters van voetbalclubs. Hoe wil minister Philippe Muyters racisme in het voetbal bestrijden? Overlegt hij hierover met de sportbonden? Kan hij subsidies voor clubs laten afhangen van hoe zij hiertegen optreden?

Agenda

De namiddagvergadering gaat niet door

Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.