U bent hier

In de kijker

Teletekst bij de VRT: wat in de toekomst?

Teletekst bij de VRT blijkt vooral te dienen voor ondertiteling van Nederlandstalige tv-programma’s. Nochtans moet teletekst, in uitvoering van de beheersovereenkomst tussen de VRT en de Vlaamse Gemeenschap, meer bieden: snelle informatie inzake nieuws, cultuur, educatie, sport en ontspanning. Hoe evalueert minister Sven Gatz de werking van teletekst op de VRT? Hoe ziet hij dit evolueren in de toekomst?

Video

Agenda

van Wilfried Vandaele aan minister Sven Gatz
618 (2015-2016)
van Bart Caron aan minister Sven Gatz
627 (2015-2016)
van Bart Caron aan minister Sven Gatz
629 (2015-2016)
van Yamila Idrissi aan minister Sven Gatz
554 (2015-2016)
van Bart Caron aan minister Sven Gatz
628 (2015-2016)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.