U bent hier

In de kijker

Pesten op school: problematiek houdt aan

Ondanks een daling van het fenomeen pesten, blijkt uit een recent onderzoek van de Universiteit Gent dat nog steeds 1 op de 5 leerlingen gepest wordt. Het aantal gevallen van zwaar pesten blijft stabiel, en vaak hebben gepeste kinderen en jongeren het gevoel niet gehoord te worden door de schooldirecties, stelt ook het Kinderrechtencommissariaat. Hoe bekijkt minister Hilde Crevits deze cijfers? Wat wil ze ondernemen om de cijfers verder te doen dalen?

Agenda

van Jos De Meyer aan minister Hilde Crevits
783 (2015-2016)
van Vera Celis aan minister Hilde Crevits
815 (2015-2016)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.