U bent hier

In de kijker

Terreurdreiging in Brussel: hoorzitting

Het Vlaams Parlement heeft begin dit jaar een commissie opgericht voor de bestrijding van gewelddadig radicalisme. Vandaag vergadert deze commissie samen met de Commissie voor Brussel en de Vlaamse Rand, en ze houdt onder andere een hoorzitting over de terreurdreiging en de specifieke Brusselse context met onder meer de korpschef van zone West Brussel en de directeur van OCAD.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.