U bent hier

In de kijker

Sportweddenschappen op tv

Op tv verschijnen voor en na wedstrijden vaak reclamespotjes voor sportweddenschappen. Bij de 17- en 18-jarige jongens neemt een op de vijf geregeld deel aan sportweddenschappen. Het gebruik van smartphones maakt de drempel hiervoor heel laag. Op tv kunnen ze ook spelen in een online casino, met het risico van een gokverslaving. Is een en ander niet in strijd met het Mediadecreet? Kan minister Sven Gatz een antwoord bieden op dergelijke fenomenen? Dringt een aanpassing van de federale Kansspelwet zich niet op?

Video

Agenda

van Björn Anseeuw aan minister Sven Gatz
374 (2015-2016)
van Yamila Idrissi aan minister Sven Gatz
554 (2015-2016)
van Bart Van Malderen aan minister Sven Gatz
461 (2015-2016)
van Yamila Idrissi aan minister Sven Gatz
554 (2015-2016)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.