U bent hier

In de kijker

Begroting en beleidsbrief

Vandaag bespreken de commissieleden de beleidsbrief Jeugd 2015-2016 van minister Sven Gatz, en ronden ze de bespreking van de begroting 2016 (bevoegdheden Cultuur, Jeugd en Media) af met een indicatieve stemming.

Agenda

van de Vlaamse Regering
544 (2015-2016) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoofdstuk 7. Cultuur, Jeugd, Sport en Media Afdeling 2. Fonds CED-ECP Stemming Afdeling 3. Aanpassing decreet Jeugd- en Kinderrechtenbeleid Toelichting, bespreking en stemming
van Sven Gatz
528 (2015-2016) nr. 1
Benoeming van een verslaggever, toelichting en bespreking

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.