U bent hier

In de kijker

Begroting en beleidsbrief

Deze week bespreken de commissieleden de begroting 2016 wat de bevoegdheid Mobiliteit en Openbare Werken betreft en de beleidsbrief Mobiliteit en Openbare Werken 2015-2016 van minister Ben Weyts.

Video

Agenda

van de Vlaamse Regering
544 (2015-2016) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoofdstuk 4. Mobiliteit en Openbare Werken Hoofdstuk 11. Inwerkingtreding Adviezen: - Advies van de Raad van State (p. 101) - Advies van de Mobiliteitsraad van Vlaanderen (p. 167) Benoeming van een verslaggever en bespreking
van Ben Weyts
518 (2015-2016) nr. 1
Benoeming van een verslaggever en bespreking
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.