U bent hier

In de kijker

Ondersteuning jonge mantelzorgers

Naar schatting 40.000 kinderen en jongeren nemen thuis de zorg op van een zieke ouder, wat een grote impact heeft op hun sociaal leven en hun schoolcarrière. Leden van de meerderheid dienden een voorstel van resolutie in om de regering te vragen een gericht beleid uit te werken voor deze specifieke groep van mantelzorgers.

Video

Verslag

380 (2014-2015) nr. 2
380 (2014-2015) nr. 3
501 (2015-2016) nr. 3

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.