U bent hier

In de kijker

Begroting en beleidsbrief

Vanmiddag bespreken de commissieleden de Sportbegroting 2016 en de beleidsbrief Sport 2015-2016 van minister Philippe Muyters.

Video

Agenda

van de Vlaamse Regering
544 (2015-2016) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoofdstuk 7. Cultuur, Jeugd, Sport en Media Afdeling 1. Correctiefactor loonsubsidies Hoofdstuk 11. Inwerkingtreding Advies van de Raad van State (p. 89) Benoeming van een verslaggever, toelichting, bespreking en stemming
514 (2015-2016) nr. 1
Benoeming van een verslaggever, toelichting en bespreking

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.