U bent hier

In de kijker

Begroting en beleidsbrief

De commissieleden bespreken de begroting 2016 wat de bevoegdheid Vlaamse Rand betreft en sluiten die af met een indicatieve stemming. Ze behandelen ook de beleidsbrief Vlaamse Rand 2015-2016: na de toelichting door minister Ben Weyts bespreken de commissieleden de beleidsbrief ten gronde.

Agenda

van Ben Weyts
516 (2015-2016) nr. 1
Verslaggever
Benoeming van een verslaggever en bespreking
Indicatieve stemming over alle aan de commissie toegewezen artikelen en begrotingstabellen van de algemene uitgavenbegroting 2016 (Brussel en Vlaamse Rand)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
-Beslissing buitenlandse studiereis

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.