U bent hier

In de kijker

Begroting en beleidsbrief

De commissieleden vatten de bespreking aan van de begroting 2016 en de verschillende beleidsbrieven 2015-2016 van minister-president Geert Bourgeois. De minister-president geeft een toelichting van de desbetreffende documenten.

Verslag

15 (2015-2016) nr. 7-C
509 (2015-2016) nr. 3
Bijlage: Toelichting door minister-president Geert Bourgeois (pdf)
van Geert Bourgeois
511 (2015-2016) nr. 1
511 (2015-2016) nr. 3
Bijlage: Presentatie van minister-president Geert Bourgeois (pdf)

Agenda

van de Vlaamse Regering
15 (2015-2016) nr. 1
Verslaggevers
Jan Bertels, Lieve Maes, Joris Vandenbroucke, Bert Maertens, Ingrid Pira, Freya Saeys, Katrien Schryvers, Peter Persyn, Bart Dochy, Björn Anseeuw, Michèle Hostekint, Miranda Van Eetvelde, Yasmine Kherbache, Tine Soens, Jos De Meyer, Marc Hendrickx, Güler Turan, Sabine Vermeulen, Johan Danen, Willy Segers, Yamila Idrissi, Caroline Bastiaens, Wilfried Vandaele, Lionel Bajart, Ludo Van Campenhout, Martine Fournier, Cathy Coudyser, Steve Vandenberghe, Tine van der Vloet, Sabine de Bethune, Cindy Franssen en Bart Van Malderen
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Verslag van het Rekenhof over het onderzoek van de Vlaamse begroting voor 2016 (onder voorbehoud indiening) Bevoegdheden Buitenlands Beleid, Internationaal Ondernemen, Ontwikkelingssamenwerking en Onroerend Erfgoed van Geert Bourgeois, minister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Buitenlands Beleid en Onroerend Erfgoed Benoeming van een verslaggever en toelichting
van Geert Bourgeois
509 (2015-2016) nr. 1
Verslaggevers
Herman De Croo en Güler Turan
Benoeming van een verslaggever en toelichting
van Geert Bourgeois
511 (2015-2016) nr. 1
Verslaggevers
Sabine de Bethune en Tine Soens
Benoeming van een verslaggever en toelichting
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.