U bent hier

In de kijker

Renovatie Koninklijk Conservatorium van Brussel: stand van zaken

De federale Regie der Gebouwen, die eigenaar is van het Koninklijk Conservatorium van Brussel, heeft dringende herstel- en onderhoudswerken gedaan aan het gebouw. Een volledige renovatie dringt zich op, en daarom werd een vennootschap tussen de Vlaamse Regering, de Franse Gemeenschapsregering en de Federale Regering in het leven geroepen die het gebouw na renovatie moet beheren. Wie zal in het bestuur van de vennootschap zetelen? Heeft minister Hilde Crevits overleg gepleegd met haar Franstalige collega? Zal de eigenlijke renovatie in 2018 kunnen starten?

Video

Verslag

van Björn Anseeuw aan minister Hilde Crevits
328 (2015-2016)
van Jos De Meyer aan minister Hilde Crevits
543 (2015-2016)
589 (2015-2016) nr. 2

Agenda

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.