U bent hier

In de kijker

Ondertiteling Vlaamse films

Doven en slechthorenden ondervinden problemen als ze willen gaan kijken naar een Vlaamse bioscoopfilm, want die films worden niet ondertiteld in de bioscoop, enkel nadien op dvd of tijdens een tv-uitzending. De Federatie van Vlaamse DovenOrganisaties (Fevlado) vraagt in een petitie naar standaardondertiteling voor alle films. Hoe wil minister Sven Gatz tegemoetkomen aan de verzuchtingen van Fevlado? Pleegt hij overleg met het Vlaams Audiovisueel Fonds? Ziet de minister heil in een aparte bioscoopvoorstelling, mét ondertiteling, voor doven en slechthorenden?

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.