U bent hier

In de kijker

Werkzaamheidsgraad: verschillen tussen de regio’s

Onlangs bleek uit cijfers van Eurostat dat de werkzaamheidsgraad in België is gedaald. Er zijn echter grote verschillen tussen de regio’s. Het Vlaamse Gewest scoort beduidend beter dan het Brusselse en het Waalse Gewest. Hoe bekijkt minister Philippe Muyters deze cijfers? Welke acties wil hij ondernemen?

Agenda

van Jan Hofkens aan minister Philippe Muyters
109 (2015-2016)
van Andries Gryffroy aan minister Philippe Muyters
158 (2015-2016)
van Matthias Diependaele aan minister Philippe Muyters
160 (2015-2016)
van Ann Brusseel aan minister Philippe Muyters
167 (2015-2016)
Externe sprekers
Amaury Vanderlinden
van Lorin Parys aan minister Philippe Muyters
251 (2015-2016)
Externe sprekers
Fien Claus

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.