U bent hier

In de kijker

Vlaams sportcentrum in Brussel?

In het Vlaams regeerakkoord 2014-2019 staat dat de Vlaamse Regering de mogelijkheid van een Vlaams sportcentrum in Brussel wil onderzoeken. Brussels minister Pascal Smet liet echter verstaan dat Vlaams minister Philippe Muyters dat momenteel niet opportuun acht. Klopt dat? Wat zijn daarvoor de redenen, zijn die budgettair? Wil minister Philippe Muyters de mogelijkheid van een Vlaams sportcentrum in Brussel alsnog onderzoeken?

Video

Agenda

van Lionel Bajart aan minister Philippe Muyters
3099 (2014-2015)
van Joris Poschet aan minister Philippe Muyters
120 (2015-2016)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
- sprekerslijst voor de hoorzitting over het Jeugd- en Kinderrechtenbeleidsplan 2015-2019

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.