U bent hier

In de kijker

Onderzoek naar de onpartijdigheid van de VRT

Twee onderzoekers gingen na, via een bevraging van stakeholders, of en hoe onpartijdig de VRT in haar werking is. De leden van de commissie houden over de resultaten van het onderzoek een hoorzitting met Luc Van den Brande, voorzitter van de raad van bestuur van de VRT, Luc Rademakers, algemeen directeur Informatie, en Tomas Coppens, hoofd Studiedienst van de VRT.

Video

Agenda

1 (2015-2016)
Externe sprekers
Luc Van den Brande (voorzitter raad van bestuur VRT), Luc Rademakers (algemeen directeur informatie van de VRT) en Tomas Coppens (hoofd Studiedienst van de VRT)
Verslaggever

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.