U bent hier

In de kijker

Ticketprijzen cultuursector

De media berichtten onlangs dat de ticketprijzen voor musea, bioscoop, theater, ... de voorbije jaren sterk zijn gestegen. Dit komt onder andere door besparingen door de overheid, maar ook doordat bijvoorbeeld de musea hun prijzen optrokken tot op het niveau van hun buitenlandse collega’s. Hoe wil minister Sven Gatz deze prijsevolutie monitoren? Is hij voorstander van een prijsdifferentiatie voor verschillende doelgroepen?

Video

Verslag

van Cathy Coudyser aan minister Hilde Crevits en minister Sven Gatz
59 (2015-2016)
van Caroline Bastiaens aan minister Sven Gatz
67 (2015-2016)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.