U bent hier

In de kijker

Spartacuslijn 1 Hasselt-Maastricht op de helling?

Minister-president Geert Bourgeois liet onlangs weten dat indien Nederland afhaakt voor de financiering van het sneltramtraject Hasselt-Maastricht van het Spartacusplan, die lijn niet zal worden verwezenlijkt. Maastricht en Nederlands Limburg hebben intussen bekendgemaakt dat de sneltramverbinding Hasselt-Maastricht als tijdelijke eindhalte het Mosae Forum (Maastricht-West) zal krijgen. De lijn zal dus niet van station tot station lopen. Hoe reageert de Vlaamse Regering hierop?

Agenda

van Bart Caron aan minister Ben Weyts
7 (2015-2016)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.