U bent hier

In de kijker

Spartacuslijn 1 Hasselt-Maastricht op de helling?

Minister-president Geert Bourgeois liet onlangs weten dat indien Nederland afhaakt voor de financiering van het sneltramtraject Hasselt-Maastricht van het Spartacusplan, die lijn niet zal worden verwezenlijkt. Maastricht en Nederlands Limburg hebben intussen bekendgemaakt dat de sneltramverbinding Hasselt-Maastricht als tijdelijke eindhalte het Mosae Forum (Maastricht-West) zal krijgen. De lijn zal dus niet van station tot station lopen. Hoe reageert de Vlaamse Regering hierop?

Agenda

van Bart Caron aan minister Ben Weyts
7 (2015-2016)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.