U bent hier

Vergadering

dinsdag 6 oktober 2015, 15.00u - Zaal Peter Paul Rubens

Voorzitter

Wijzigingen

Op zoek naar de definitieve versie?

van Herman De Croo aan minister Joke Schauvliege
2934 (2014-2015)
van Bart Caron aan minister Joke Schauvliege
2925 (2014-2015)
van Rob Beenders aan minister Joke Schauvliege
2982 (2014-2015)
Gedachtewisseling over de actuele aandachtspunten in het kader van de instandhoudingsdoelstellingen en de Programmatische Aanpak Stikstof, met Joke Schauvliege, Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Geschrapt .

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.