U bent hier

In de kijker

Instandhoudingsdoelstellingen (IHD) en de Programmatische Aanpak Stikstof (PAS)

Het Vlaamse natuurbeleid met zijn instandhoudingsdoelstellingen en speciale beschermingszones wordt mede gerealiseerd aan de hand van de Programmatische Aanpak Stikstof. De leden van de commissie wisselen van gedachten met minister Joke Schauvliege over de actuele aandachtspunten op dit vlak en de impact ervan op de landbouwbedrijven.

Agenda

van Herman De Croo aan minister Joke Schauvliege
2934 (2014-2015)
van Bart Caron aan minister Joke Schauvliege
2925 (2014-2015)
van Rob Beenders aan minister Joke Schauvliege
2982 (2014-2015)
Gedachtewisseling over de actuele aandachtspunten in het kader van de instandhoudingsdoelstellingen en de Programmatische Aanpak Stikstof, met Joke Schauvliege, Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.