U bent hier

In de kijker

Transformatienota VRT

De VRT kreeg van de Vlaamse Regering de opdracht om een transformatieplan op te stellen, waarin ze moet schetsen hoe ze binnen een afgeslankt budgettair kader zal werken. Uit de nota blijkt dat er onder andere zal worden gesnoeid in de regionale werking van de radio-omroep en in het cultuuraanbod. Dreigt hierdoor geen uitholling van de publieke opdracht van de VRT? Wat is het oordeel van minister Sven Gatz over dit transformatieplan? Zullen de kerntaken van de VRT verder gehonoreerd worden?

Video

Agenda

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
van Bart Caron aan minister Sven Gatz
2942 (2014-2015)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.