U bent hier

In de kijker

Rampvlucht duivensport

In augustus draaide een duivenvlucht uit Châteauroux op een ramp uit: doordat de duiven werden gelost tijdens slecht weer, kwam slechts 15 procent van hen op bestemming aan. Heeft de Vlaamse overheid al overleg gepleegd met de duivenbond? Zal minister Ben Weyts maatregelen nemen in het belang van het welzijn van de duiven? Ziet hij heil in een onafhankelijk lossingscomité met daarin een weerexpert?

Video

Agenda

van Sabine Vermeulen aan minister Ben Weyts
2590 (2014-2015)
van Els Robeyns aan minister Ben Weyts
2792 (2014-2015)
van Sabine Vermeulen aan minister Ben Weyts
2814 (2014-2015)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.