U bent hier

In de kijker

Gevolgen taxshift: vragen aan minister Annemie Turtelboom

In juli bereikte de Federale Regering een akkoord over een taxshift. Het akkoord houdt onder andere de afschaffing van het belastingtarief van 30 procent in. Is de Vlaamse Regering betrokken geweest bij het akkoord over de taxshift? Wat zijn de budgettaire gevolgen ervan voor Vlaanderen? Welke impact heeft een en ander op de financiën van de gemeenten?

Video

Agenda

van Jan Bertels aan minister Annemie Turtelboom
2810 (2014-2015)
van Björn Rzoska aan minister Annemie Turtelboom
2877 (2014-2015)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.