U bent hier

In de kijker

Vlaamse maatregelen om landbouwers te ondersteunen?

De crisis in de landbouwsector blijft aanhouden. De prijzen die de boeren krijgen voor hun producten is te laag en hun positie in de keten zwak. Er wordt uitgekeken naar de Europese Ministerraad Landbouw van 7 september voor bijkomende acties om de landbouwers te ondersteunen. Voorafgaand aan de Europese Landbouwraad komt de Commissie Landbouw van het Vlaams Parlement bijeen om met minister Schauvliege te bespreken welke maatregelen op Vlaams niveau mogelijk zijn en welke houding wordt aangenomen tijdens de Europese besprekingen. (vragen om uitleg van Stefaan Sintobin, Francesco Vanderjeugd, Sofie Joosen en Jos De Meyer)

Video

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.