U bent hier

In de kijker

Vlaamse maatregelen om landbouwers te ondersteunen?

De crisis in de landbouwsector blijft aanhouden. De prijzen die de boeren krijgen voor hun producten is te laag en hun positie in de keten zwak. Er wordt uitgekeken naar de Europese Ministerraad Landbouw van 7 september voor bijkomende acties om de landbouwers te ondersteunen. Voorafgaand aan de Europese Landbouwraad komt de Commissie Landbouw van het Vlaams Parlement bijeen om met minister Schauvliege te bespreken welke maatregelen op Vlaams niveau mogelijk zijn en welke houding wordt aangenomen tijdens de Europese besprekingen. (vragen om uitleg van Stefaan Sintobin, Francesco Vanderjeugd, Sofie Joosen en Jos De Meyer)

Video

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.